25 de Setembro de 2018

Resultados-24-09

• Gran triunfo do Xuvenil A ante o Betanzos para escalar posicións

Santiago de Compostela, a 24 de Setembro de 2018.

Os dous equipos cadetes da SD Compostela seguen deixando grandes sensacións nos seus comezos ligueiros e, do mesmo xeito que o primeiro equipo, mantéñense cun refacho inmaculado para liderar as súas respectivas clasificacións. Ademais, o Xuvenil A sumou o seu segundo triunfo consecutivo, na súa visita ao Betanzos, e escalou posicións na táboa.

En primeiro lugar, o filial tivo unha mala tarde en Cancelas e viuse superado polo líder, o CF Silleda, que gañou por cero a cinco. Primeira derrota en casa do Zona Vella que busca volver á senda do triunfo nunha categoría moi igualada.

O Xuvenil A, pola súa banda, comezou a liga con derrota pero suma xa seis puntos tras dous grandes triunfos. Este sábado, na súa visita ao Betanzos CF, venceu por 2-5, demostrando un gran poderío na área rival. Aos sete minutos, os branquiazuis xa gañaban por dous tantos coas dianas de Yago Recarey e Yago Torrente, vantaxe neutralizada á media hora polos xogadores locais. Con todo, antes do descanso, Torrente volvía poñer aos nosos por diante e a vitoria xa non se escaparía. Sergio González, de penalti, e Iván Calvo selaron o gran triunfo no campo de O Carregal.

Peor sorte tiveron os outros dous conxuntos xuvenís. O B fixo sufrir durante moitos minutos ao Atlético Fátima, pero non puido igualar o tanto visitante mediada a segunda metade. O C, no seu debut ligueiro, caeu por 5-1 ante o Atlético Pino, nun encontro no que marcou Etienne Lorenzo.

Quen seguen imparables son os dous equipos cadetes. O A sumou o seu cuarto triunfo do ano, noutros tantos partidos, despois de superar 0-14 ao CF Noia, resultado co que se levantou ao primeiro posto da táboa. Uxío Figueroa marcou catro, Gerardo Lago e Manuel Crespo dous cada un e o resto repartíronos entre Pablo Otero, Andel Laranga, Rubén López, Gorka Madariaga, Manuel Rial e Hugo Martínez. Á súa vez, o B venceu na segunda xornada 0-1 ao Escola Estrada, vitoria coa que se manteñen no alto da táboa. Adrián Álvarez, no minuto 38, foi o goleador branquiazul dun equipo que se mantén sen encaixar en liga.

Por último, nos infantís, o A cedeu por 3-2 ante o AD Nicrariense, cos tantos de David Porto e Brais Rodríguez, mentres que o B, no seu debut ligueiro, perdeu 5-3 contra o Bertamiráns CF. Mateo Barros, Brian Varela e Valentino Becerra puxeron emoción ao choque, pero finalmente caeu do lado local.

SD Compostela
🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Pablo Antas 🗣️ O mediocentro tamén falou na previa á visita ao Real Oviedo Vetusta⚽️ O capitán, que volve ao equipo tras sanción, remarcou a necesidade de sumar, tras moito tempo, unha vitoria coma visitantes#VetustaCompos ... See MoreSee Less
Ver en Facebook

1 day ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy🗣️ PREVIA antes da visita ao Real Oviedo Vetusta, este sábado, ás 16.00 horas, no Requexón⚽️ O técnico destaca a melloría do equipo e centra o foco en conseguir a vitoria en terras asturianas#VetustaCompos ... See MoreSee Less

4 days ago

Este sábado, en Oviedo, só vale gañar para poder seguir na pelexa! 🩵🤍🆚 Real Oviedo Vetusta🗓️ 20.04.24⏰ 16.00🏟️ El Requexón 📺 www.youtube.com/@realoviedo#VetustaCompos ... See MoreSee Less

5 days ago

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Tralo gran esforzo de onte, os nosos regresan esta mañá ao traballo centrados no seguinte obxectivo, conseguir a vitoria ante o Real Oviedo Vetusta#VetustaCompos ... See MoreSee Less