O Infantil B e os alevíns seguen na parte alta das súas competicións

5 de Marzo de 2018
Imaxe do partido do Xuvenil Nacional en Santa Mariña.
  • O Alevín A mantén a súa boa dinámica no playoff.

Santiago de Compostela, ao 5 de marzo de 2018.

A xornada da fin de semana para as categorías inferiores da SD Compostela pechouse cun saldo de dous triunfos e un empate como resultados positivos. Os conxuntos branquiazuis tiveron que lidar non só contra duros rivais, senón que tamén sufriron as inclemencias meteorolóxicas, que non eran as máis adecuadas para a práctica do xogo.

O filial, na tarde de onte, viuse superado polo San Mamed, segundo clasificado. Juan Barreiro e Javier Sánchez, por dúas veces, certificaron o 3-0 final xa no primeiro tempo do partido. Con este resultado, o Zona Vella segue na metade da táboa.

A mala sorte gafou ao xuvenil de Liga Nacional, quen perdeu 3-2 na súa visita ao Santa Mariña. O partido estivo sempre de fronte para os branquiazuis, adiantándose dúas veces no marcador, pero nun mal final de partido, o conxunto local deulle a volta ao marcador. Víctor Vilariño á media hora e un gol en propia meta no comezo da segunda metade puxeron en vantaxe aos nosos, a cal se dilapidou nos minutos 83 e 85 co dobrete de Yago Bravo.

Pola súa banda, o xuvenil B perdeu con idéntico resultado que o filial. Os santiagueses caeron por 3-0 na súa visita ao Milladoiro, cuarto na táboa, e seguen no noveno posto.

Non levou os puntos pero xogou un gran partido o cadete, capaz de aguantar as acometidas do líder da categoría, o CD Boiro, e que só claudicou polo solitario tanto de Alberto Romeu no minuto 69.

Tamén caeu derrotado o Infantil A no seu enfrontamento contra o Xuventude Oroso, terceiro clasificado. Os locais adiantáronse rápido no marcador e, aínda que os nosos empataron dez minutos máis tarde, o segundo tanto fíxolles moito dano e o encontro acabou cun 5-1 final.

A primeira nota positiva da xornada chegou coa goleada do Alevín B por 0-8 contra o Milladoiro, resultado este que lle permite escalar ao terceiro posto da clasificación. Os nosos dominaron o partido de punta a cabo e de aí a contundencia do marcador.

Tamén goleou o Alevín A, que segue imparable no playoff. Os branquiazuis visitaron ao Negreira, ao que lle gañaron por 0-6. Con esta vitoria seguen a tres puntos do líder, o San Lorenzo, conxunto contra o que se medirán a próxima semana. Mentres, o Alevín B non pasou do empate contra o Vista Alegre, 3-3 foi o resultado final, e mantense no terceiro posto.

Por último, o Benxamín, tras dous triunfos, caeu na súa visita ao Dubra por 4-2, pero seguen no sexto lugar do seu playoff.

• CORUXO- 0 COMPOSTELA- 0

17 hours ago

20 hours ago

🗓️ 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐓𝐑𝐀𝐁𝐀𝐋𝐋𝐎⚒️ Tralo gran esforzo de onte, os nosos regresan esta mañá ao traballo centrados no seguinte obxectivo, conseguir a vitoria ante o Real Oviedo Vetusta#VetustaCompos ... See MoreSee Less

1 day ago

🎙️ 𝐑𝐝𝐏 | Antón Permuy 🗣️ Valoración do técnico tralo empate contra o Pontevedra Club de Fútbol SAD no derbi disputado no Vero Boquete#compospontevedra ... See MoreSee Less